“De cursus heeft mij geholpen het dwingende stemmetje dat maar in mijn hoofd rond zong met negatieve gedachten wat tot rust te brengen. En ook instrumenten gegeven om mezelf te beschermen in stressvolle situaties. Het heeft me meer inzicht gegeven dan allerlei zelfhulp boeken.”

Anoniem

Chantal straalt een enorme rust uit en heeft een heel prettige stem, dat geeft aan de meditaties een fijne uitwerking.
In de gesprekken met ons -de cursisten- had zij een luisterend oor en zij kon met haar antwoorden ons een spiegel voor houden, zodat je het gevoel kreeg: Ik kan het zelf, ik heb dat in mij.
Iedereen kreeg evenveel aandacht bij Chantal.
Ik heb met veel plezier en grote tevredenheid de cursus gevolgd.

Anoniem

Lang heb ik nagedacht of Mindfulness mij iets zou kunnen brengen. Uiteindelijk de stap gezet en de training bij Chantal gevolgd. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Mindfulness heeft me inzichten gegeven, rust momenten en tijd voor mezelf. De rustige en fijne manieren van de training begeleiden door Chantal was voor mij een grote meerwaarde en de training is hierdoor voorbij gevlogen.

E.

Chantal geeft je vertrouwen en straalt warmte uit. Zij toont oprechte interesse. Zij stelt vragen en geeft niet de antwoorden, waar je als cliënt op dat moment juist zo naar op zoek bent, maar creëert een veilige sfeer om zelf tot het antwoord te komen.

M.

Jouw benadering van mindfulness, ons als groep en als individuen straalde vooral liefdevolle interesse en rust uit. Hierdoor kon ik meer uit mijn hoofd/denken stappen en durfde ik meer op mijn gevoel te vertrouwen. 

Anoniem

Met een hoofd dat continu lijkt aan te staan en omdat ik vaak te streng ben voor mijzelf, was het in het begin van de training best even lastig. Geduld, niet oordelen, en niet streven bleken voor mij de grootste uitdagingen. Chantal bleef mij en de groep er steeds aan herinneren dat je in mindfulness niets fout kunt doen en dat afdwalen erbij hoort. Haar warme uitstraling en de kalmte in haar stem creëren een veilige omgeving waarin ik de ruimte had om moeilijke dingen of emoties te delen, maar ook voelde dat het okee was om het voor mijzelf te houden. Mindfulness heeft bijgedragen aan bewustwording en mij handvatten geboden om meer rust te vinden. 

N.

Ja, ik wil meer weten!

Wil je ook weten en ervaren wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Neem contact met me op en ik vertel je graag wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Scroll naar boven